Tips en blogs voor huizen

Tips voor uw huis of woning

[vc_empty_space]

Wij geven tips over verkopen, taxeren (NWWI) en kopen woningen in Nederland.

[vc_separator style=”style-3″]

Huis verkopen

Als u besluit om uw huis te verkopen, komt er veel op u af. U gaat verhuizen en daarnaast vraagt de verkoop van uw woning om een grondige aanpak. Welke prijs kan ik voor mijn huis vragen? Hoe lang duurt het voordat mijn huis verkocht is? Wat is de rol van een makelaar? Met welke makelaar ga ik in zee? Kopers hebben in deze markt veel keuze, juist daarom is een goede aanpak van groot belang! Hier komt het specialisme van B&O Makelaardij om de hoek de kijken.

Wat doet een makelaar?

De makelaar bemiddelt bij koop en verkoop van huizen, kantoren en andere (on)roerende zaken. De makelaar zorgt voor contracten en (ver)koopafspraken. De makelaar verzorgt alle zaken van woningopname tot en met de overdracht bij de notaris. Hiervoor betaalt de klant een courtage, een afgesproken percentage van de verkoopwaarde. Ook de koper van een woning kan een makelaar inschakelen.

Bouw en wonen tips

In onze blogs kunt u informatie vinden over wonen en verbouwen. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over alle zaken die te maken hebben met makelaars en wonen. Vindt u dat u iets mist of wilt u graag zelf een artikel plaatsen? Dat kan. Neem dan contact op via info@b-omakelaardij.nl

B-omakelaardij, tips en informatie over huizen kopen, verkopen en algemene makelaar of wonen tips

[vc_empty_space height=”50px”]

Heeft u een vraag? Neem dan contact op via info@b-omalekaardij.nl