Blog

3x Doe iets liefs

Iedereen heeft wel mensen in hun leven waar ze ontzettend blij mee zijn. Het is goed en attent om dit een keer in de zoveel tijd te laten zien. Dit kan op diverse manieren. Verrassingen zijn altijd goed als het van een goede plek komt. Voor de ontvanger, maar ook voor de gever. Het is waar wat ze zeggen, geven is nog vele malen leuker dan krijgen. In deze blog gaan we je drie lieve verrassing ideeën geven. Lees dus snel verder voor een flinke dosis liefdevolle ideeën.

·       Bloemen maken de…

Een mooi boeket met bloemen is altijd goed om te krijgen en te geven. Je kunt er namelijk alle kanten mee op. Je kan kiezen uit veel verschillende kleuren en formaten. Zo is er altijd wel een bos die past bij de geliefde. Ga voor favoriete kleurencombinaties of bloemsoorten voor een persoonlijk cadeau. Je kunt ook een bos laten bezorgen, neem daarvoor een kijkje op boeketcadeau.nl. Daar vind je verschillende boeketen met bloemen, dus misschien ook wel eentje voor een dierbare in jouw leven. Dus, bloemetje der bij?

·       Geschreven woorden

Wie stuurt er nou nog kaarten of brieven? Jij! Want de ontvanger zal ontzettend verrast zijn en zal het zeker waarderen. Stuur dus vooral spontaan eens een keer een kaartje of een brief. Je kan ook zelf kaarten online ontwerpen, lekker persoonlijk toch? Dit kan bij diverse sites. Zo kan je foto’s toevoegen voor een persoonlijke kaart. Voor brieven kun je briefpapier kopen, voor een chiquere uitstraling. Wie wil er nou geen mooie brief ontvangen? Niemand toch?

·       Kopen? Nee, maken!

Als je zelf iets maakt, stop je er je tijd en moeite in. Dat is ontzettend mooi en dat is ook iets wat de meeste mensen erg kunnen waarderen. Gebruik je hobby’s dus vooral met deze liefdevolle verrassing. Of je nou goed kunt tekenen, naaien of kleien. Het maakt eigenlijk niet uit. Puur de aandacht die je er in stopt zal al worden gewaardeerd. De ontvanger zal hoe dan ook ontzettend gelukkig worden van jouw zelfgemaakte verrassing.

Dit waren onze drie ideeën, om dierbare te verassen. Veel succes met de uitvoering!

2 februari 2021 Geen categorie
About makelaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *