Blog

Akoestische scheidingswanden

De primaire functie van akoestische scheidingswanden is bijdragen aan een goede. Elke kantoor- en werkruimte vergt zo zijn eigen akoestische aanpak. Een uitgebreid assortiment, helderheid over de functionele eisen per ruimte en maatwerk zorgen ervoor dat u de juiste akoestische scheidingswand weet te kiezen. Wilt u de meest optimale akoestiek? Dan is een akoestisch systeemplafond plaatsen het overwegen meer dan waard.

 

Een systeemplafond verdekt systeem met plafondpanelen

 

Er is zoveel keuze mogelijk bij Verwol. Maar waarom een systeemplafond verdekt systeem bijvoorbeeld een uitstekende keuze is, spreekt uit de voordelen. De profielen zijn namelijk niet zichtbaar en dit geeft daardoor een nettere uitstraling. Ze zijn in verschillende materialen verkrijgbaar voor uw specifieke behoeften. En als u kiest voor de zachte minerale plafondpanelen heeft u een goede akoestiek doordat het geluid meer geabsorbeerd wordt. Hieruit blijkt dat ze uitgedachte hulp kunnen bieden en dus ook echt verstand hebben van wat ze doen.

 

Andere standaard componenten voor systeemplafonds

 

Een ander groot voordeel van een systeemplafond is dat er veel standaard componenten zijn die “in” het plafond passen. Je hebt natuurlijk in elke ruimte verlichting nodig en misschien ook luchtbehandeling. Dit kun je allemaal heel mooi wegwerken in het systeemplafond.

 

Er zijn namelijk veel fabrikanten die hun producten aangepast hebben op de standaard maten van het systeemplafond. Denk hierbij aan verlichting. LED verlichting wordt in bakken gebouwd die precies in het raster passen. Ditzelfde geldt ook voor luchtroosters die verse lucht toevoeren in de ruimte. Deze gaan ook helemaal op in het systeemplafond wat het een compleet geheel maakt.

16 november 2022 wonen
About makelaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *