Blog

Bedrijfsmakelaar in Ede

Als je op zoek bent naar een bedrijfsmakelaar in Ede, dan kun je terecht bij Zoonen Commercieel Vastgoed. Deze bedrijfsmakelaar in Ede is gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed en opgericht in 2006. Sindsdien is het uitgegroeid tot een marktleider in commercieel vastgoed in de regio. Deze markt is gecompliceerd en is constant in beweging. Hierdoor probeert Zoonen zich voortdurend aan te passen aan de markt en daarbij staat de klant centraal. Het netwerk van Zoonen bestaat uit mensen die zich bezighouden met commercieel vastgoed zoals gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers, notarissen, belegers, etc. 

Welke diensten biedt Zoonen, bedrijfsmakelaar in Ede, aan?

Het team van bedrijfsmakelaar Zoonen in Ede bestaat uit zes ervaren medewerkers die zich bezighouden met verschillende activiteiten. De diensten bestaan uit het verhuren en verkopen, taxaties, vastgoedbeleggingen, consultancy en vastgoedbeheer. Ze helpen bijvoorbeeld van het vinden van geschikte huurders of kopers. Dit kan zijn voor bedrijfspanden, kantoren, winkels of logistiek vastgoed. Verder taxeert de bedrijfsmakelaar Zoonen ook panden en hebben ze een uitgebreid netwerk in de beleggingswereld van commercieel vastgoed. Bij het taxeren werkt Zoonen volgens de erkende gedrags- en beroepsregels van het NRVT en ook de internationale richtlijnen EVS/IVS. Ook zijn ze ingeschreven bij de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed en Wonen. Zoonen treedt ook steeds vaker op als allround vastgoedadviseur. Dit kan zijn voor ondernemers in de vastgoedwereld of voor particulieren met vastgoed gerelateerde opgaven. Zoonen kan je op verschillende vlakken advies bieden, bijvoorbeeld op het gebied van marktonderzoek of over de verkoopwaarden en ontwikkelpotentie van een pand. Als laatste beheert Zoonen ook vele objecten zoals woningen, studentenhuisvesting, kantoren en winkelpanden. Zoonen is een erg goede keuze voor het beheren van je vastgoedportefeuille, waarbij je de keuze hebt om het beheer gedeeltelijk of volledig bij Zoonen onder te brengen. 

Bedrijfsmakelaar Zoonen in Ede staat altijd voor je klaar

 Mocht je een bedrijfsmakelaar in Ede zoeken dan kun je altijd terecht bij Zoonen. Ze helpen jou graag verder met je vragen en informeren je over de mogelijkheden. Op de website van Zoonen kun je meer informatie vinden over de diensten die ze aanbieden en het aanbod wat ze nu hebben. Ook kun je via de website makkelijk contact opnemen via email of je kan direct even bellen. 

30 juni 2020 huis verkopen
About makelaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *