Blog

Een creatief en origineel relatiegeschenk

Wil je een collega bedanken voor vele trouwe dienst bij bijvoorbeeld zijn afscheid of jubileum? Natuurlijk ga je dan op zoek naar een creatief en origineel relatiegeschenk. Bij Artihove vind je door kunstenaars gemaakte creatieve geschenken. De door kunstenaars gemaakte kunstobjecten zijn stuk voor stuk uniek. Door het geven van een uniek kunstobject toon je jouw waardering voor een collega op een bijzondere manier. Je kunt dit kunstobject nog persoonlijker maken door er een tekstplaatje aan toe te voegen. Dit tekstplaatje kan worden voorzien vaan een persoonlijke boodschap. Een andere mogelijkheid is het laten graveren van een persoonlijke boodschap op de sokkel of op het beeld zelf.  Door het tekstplaatje of het graveren wordt er een blijvende boodschap aan het geschenk toegevoegd. Een andere mogelijkheid om een geschenk  persoonlijker te maken is door het toevoegen van een mooie kaart met boodschap.

Een mooi pensioen cadeau

Gaat er een collega met pensioen? Natuurlijk hoort bij afscheid collega een persoonlijk  cadeau. Je geeft hem dus een mooi pensioen cadeau dat hem ook thuis nog herinnert aan zijn fijne werktijd. Het cadeau moet de tijdloze waardering van zijn collega’s uitdrukken. Je hebt een persoonlijk afscheidscadeau gevonden. Als dank voor de getoonde inzet en om jouw collega geluk te wensen voor de toekomst besluit je om hem als persoonlijk afscheidscadeau een bronzen beeld te schenken.

Het bestellen van een bronzen beeld

Op zoek naar een fraai bronzen beeld of sculptuur? Op de website van Artihove kun je bronzen beelden bestellen In de brons collectie vind je zowel grote als kleine beelden en sculpturen. Een bronzen beeld straalt iets persoonlijks uit. Ook geeft een bronzen beeld een eigen, persoonlijke touch aan een interieur. Zie je op de website een bronzen beeld dat een passend afscheidscadeau is voor jouw collega? Dan kun je het direct bestellen. Het is ook mogelijk om de bronzen beelden eerst te komen bekijken in het kunstcentrum. Het adres vind je op de website.

Een ruimtelijk beeldbouwwerk

Koop je een beeld of sculpture? Dan koop je een ruimtelijk beeldhouwwerk. Dit bouwwerk is vormgegeven door materiaal te verwijderen. Die manier van vormgeven wordt de subtractieve methode. In de uitgebreide collectie vind je moderne en kleurrijke sculpturen van brons, verguld, zilver en keramiek.

 

 

 

17 januari 2021 woon tips
About makelaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *