Blog

Echte schapenvachten kopen

Met de zachtheid van een schapenvacht haal je voor de winter de warmte in huis. De vacht van schapenwol is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De meest populaire kleuren zijn de mixed colors, omdat veel schapen van nature bijvoorbeeld bruin en wit in hun vacht hebben in plaats van helemaal bruin. Wij geven je tips bij het kopen van een echt schapenvacht.

Waar op letten bij een schapenvacht

Om de kwaliteit van een schapenvacht goed te kunnen beoordelen, is het belangrijk om de vacht te kunnen zien en voelen. Zo kun je bij Schapenvacht24 langskomen om de vachten met eigen ogen en handen te kunnen bekijken en voelen. De warme, dikke vachten staan symbool voor het feit dat ze echt zijn. Met deze schapenvachten creëer je een warm en  sfeervol interieur door het bijvoorbeeld op de bank neer te leggen of op de grond bij de tafel. Op onze website hebben wij vele voorbeelden staan. Hier kun je inspiratie in opdoen door te bekijken welke kleur het beste bij jouw interieur past en waar je de vachten kunt neerleggen. Ook vertellen wij meer over het hele proces van hoe een schapenvacht tot stand komt. Zo weet jij of je schapenvacht op een eerlijke manier tot stand is gekomen.

Het wassen van schapenvachten

Een schapenvacht hoeft niet gewassen te worden en het is dus niet de bedoeling dat deze bijvoorbeeld in de wasmachine gedaan wordt. Door de manier van looien van de echte schapenvachten komt dit de vachten niet ten goede. Wanneer er een vlek op terecht komt kun je door met een vochtige doek te deppen, proberen de vlek weg te halen. Naast dat je de vacht dus niet moet wassen, kun je een schapenvacht wel borstelen om mooi te houden. Hier heb je speciale borstels voor, maar je kunt dit ook gewoon met een oude haarborstel doen.

20 juli 2021 wonen
About makelaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *