Blog

Geef je keuken een stoere, industriële look

Er zijn een aantal manieren waarop je je keuken een stoere, industriële look kunt geven. Je kunt dit doen door andere handgrepen op je keukenkastjes te monteren, maar je kunt dit ook doen door je keuken te schilderen. Bijvoorbeeld met betonlook verf. Je kunt betonlook verf online kopen bij homeofconcrete.com. De betonlook verfproducten van deze webshop kunnen vrijwel op alle ondergronden aangebracht worden. Ook al zijn de muren in je keuken bezet met sierpleister, dan nog is het mogelijk om hier overheen te schilderen met betonlook verf. Omdat een keuken een natte ruimte is, kun je voor je keuken beton cire voor de badkamer kopen. Deze betonlook verf is namelijk watervast. Het is immers niet de bedoeling dat de verf op de muren in je keuken binnen korte tijd lelijk worden doordat er regelmatig op waterdruppels op de muren terechtkomen. Dit kan niet alleen gebeuren op het moment dat je je handen wast, maar ook als gevolg dan de waterdampen die van de pannen op je fornuis afkomen op het moment dat je aan het koken bent. Naast dat je betonlook verf voor je keuken kunt kopen, kun je ook een stoere verf voor je keukenkastjes kopen.

Stoere verf voor je keukenkastjes

Wanneer jij je keuken graag een stoere, industriële look wilt geven, is vaak alleen het schilderen van de muren in je keuken, en het monteren van andere handgrepen op je keukenkastjes niet voldoende. Je kunt er dan bijvoorbeeld ook voor kiezen om je de deurtjes van je keukenkastjes te schilderen met kalkverf van de clakpaint.store. In deze webshop kun je terecht voor het kopen van allerlei verschillende soorten krijtverf. Omdat keukenkastjes vaak meerdere malen op en dicht worden gedaan, kun je nadat je de deurtjes van je keukenkastjes hebt geschilderd met kalkverf, de keukenkastjes nabehandelen met een matte wax. Hierdoor zorg je ervoor dat de kalkverf niet binnen een korte tijd loslaat van je keukenkastjes waardoor je genoodzaakt bent om je keukenkastjes weer opnieuw te gaan schilderen. Voor allerlei benodigdheden met betrekking tot de betonlook verf en de kalkverf, kun je eens een kijkje nemen op https://betoncire.shop/nl/. Krijtverf is eveneens geschikt voor alle ondergronden en geeft een mooi mat effect op je keukenkastjes.

Mat effect

Niet iedereen vindt het mooi om de keukenkastjes, meubels, deuren, etc. in zijn of haar woning te schilderen met zijdeglans of hoogglans verf. Wanneer je voor deze verf kiest, ontstaat er meestal een bepaalde glans, wat niet altijd wenselijk is. Zeker niet op het moment dat je je keuken graag een stoere, industriële uitstraling wil geven. Wanneer dit je doel is, kun je het beste kiezen voor een verf met een mat effect. Een voorbeeld van deze verf is kalkverf. Deze verf kun je gemakkelijk aanbrengen met een blokkwast. Wanneer je dan aan het verven bent, zie je door de verf de kwaststrepen heen, hierdoor creëer je een uniek effect. Naast dat je kalkverf goed kunt gebruiken voor het schilderen van je keukenkastjes, kun je met deze verf ook allerlei andere voorwerpen en objecten schilderen.

 

22 november 2020 huis kopen, wonen, woon tips
About makelaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *