Blog

Hoe kan ik geld lenen?

Jij bevindt je in een situatie waar het geld je niet komt aanvliegen, maar waar je dit eigenlijk wel nodig hebt. Voorbeelden hiervan zijn het betalen van je huur, of de wens voor een nieuwe auto. Op zo’n moment is het een goed plan om geld te lenen. Dit had jij vast zelf ook al bedacht, maar hoe kun jij dit eigenlijk het best doen? Wij raden Lening.com aan! In deze blog zullen wij uitleggen waarom.

Wat is Lening.com?

Lening.com is een website die jou helpt om de ideale lening af te sluiten. Dit is namelijk moeilijker dan je zou zeggen; een beetje hulp hierbij komt nooit verkeerd uit. Lening.com is erg duidelijk in hoe hun proces in werking gaat, en delen dit op in drie stappen: 

  1. Kies hoogte. Jij krijgt een lijst met vragen die Lening.com nodig heeft om jou een lening te geven. Eén van die vragen is hoe hoge lening jij wil afsluiten. 
  2. Vul gegevens in. Nadat jij een keuze hebt gemaakt voor hoe hoge lening jij wil, moet je een paar basisgegevens invullen. Lening.com zorgt vervolgens voor de documenten die jij nodig hebt voor jouw lening.
  3. Klaar! De aanvraag is verstuurd en zal binnen zes uur worden behandeld. Als de verstrekker akkoord gaat, zal jij binnen 24 tot 48 uur het bedrag gestort hebben op het aangegeven rekeningnummer. 

Kosten

Geld lenen is helaas niet gratis, en brengt kosten met zich mee. Deze kosten zijn rentekosten, want per maand betaal jij 3.5% rente over het leenbedrag. Dit percentage staat vast, en zal dus niet veranderen door de betaalperiode heen. Het percentage van 3.5% is niet hoog, wat betekent dat jij momenteel vrij goedkoop kan lenen. Als Lening.com vaststelt dat jij een lening aanvraagt die lastig te betalen kan zijn, vanwege de rentekosten, kan het zijn dat de lening geweigerd wordt. 

Ben jij geïnteresseerd?

Heb jij vragen over Lening.com, of ben jij geïnteresseerd in deze service? Neem dan een kijkje op hun website! Deze staat vol met informatie over hoe het leenproces precies gaat, en wat voor jou de mogelijkheden zijn. Heb jij vragen die onbeantwoord blijven? Dan is het via de website mogelijk om contact op te nemen met een specialist. Deze zal jou graag helpen jouw vragen te beantwoorden.

5 oktober 2021 huis kopen, Huren, Hypotheek
About makelaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *