Blog

Hoe je in deze tijd snel je woning kunt verkopen

Je huis snel verkopen kan om verschillende redenen erg belangrijk zijn. In sommige gevallen zit je in geldnood maar het kan ook zijn dan je jouw huis snel wil verkopen om je een nieuwe baan krijgt elders in het land. Wat de reden ook is, je huis snel verkopen moet zorgvuldig en zonder zorgen gebeuren en verlopen. Wij geven je graag 3 tips om je huis snel te verkopen!

 

3 tips om je huis snel te verkopen:

  1. Zet je huis vandaag nog te koop

Om geïnteresseerde te trekken naar je huis is het van belang je huis te koop te zetten. Dit kan zelf via wat handige websites waar je jouw huis kan aanmelden. Of ga in zee met een makelaar. Houdt bij het aanbieden van je huis rekening met goed foto’s, goede omschrijvingen met woningkenmerken en andere essentiële aspecten. Dit kan wat tijd kosten maar het draagt wel bij aan het snel verkopen van je huis. 

 

  1. Organiseer een open huis

Dit is iets wat veel mensen niet doen of helemaal vergeten. Maar een openhuis organiseren kan erg interessant zijn. In één of meerdere dagen kan je veel verschillende bezoekers trekken naar je huis. Zeker als er meer bezoekers zijn in één keer kan dit bij de bezoekers onderling druk bezorgen. De druk om dan een bod te doen is ineens een stuk groter waardoor de kans dat je jouw huis snel verkoopt een stuk groter is. 

 

  1. Last but not least: een huis opkoper

De snelste manier om je huis in een aantal dagen te verkopen is om in zee te gaan met een woning opkoper. Een woning opkoper is gespecialiseerd in het opkopen van huizen in vaak maar een aantal dagen. Vaak hebben ze een gemakkelijk proces die ze doorlopen. Allereerst moet je jouw huis (online) aanmelden. Hierbij ontvang je een vrijblijvend richtprijs voor je huis. De huis opkoper komt vervolgens lang voor een bezichtiging en doet een bod. Ga je akkoord? Dan spreken ze een opleveringsdatum af. Alle administratieve zaken worden geregeld en samen met de huis opkoper ga je lang bij de notaris. En nu? Niks meer! Jouw huis is verkocht! 

 

Je huis snel verkopen samen met een huis opkoper

Tip nummer 3 is wat ons betreft de meest snelle en handigste manier om je huis snel te kunnen verkopen. Een goed lopend proces zonder enige onzekerheid. Een huis opkoper koopt jouw huis snel en zonder enig gedoe. Zoek online eens naar een ‘Huis opkoper’ en vergelijk welke huis opkoper het beste bij jou aansluit. Succes bij het verkopen van je huis!

3 november 2020 huis verkopen
About makelaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *