Blog

Is een kunsthaag voor buiten iets voor jou?

Als je je eigen stek hebt dan wil je natuurlijk ook dat de tuin er mooi uitziet. Echter, niet iedereen is gezegend met een stel groene vingers. Als jij ook geen idee hebt hoe je al die planten bij moet houden dan is een kunsthaag voor buiten misschien iets voor jou. In de webshop van Leopoldflora vind je super veel exemplaren die net echt lijken. Je kunt bij hen een grote collectie kunstplanten voor buiten online kopen, die eruit zien alsof ze echt zijn. Je betaalt er weliswaar net iets meer voor dan voor een echte plant of haag, maar je hoeft er niets aan onderhoud aan te plegen, en ze blijven voor altijd mooi. Doordat al deze planten en hagen niet perfect rond geknipt zijn maar juist een beetje natuurlijk, zijn ze haast niet van echte exemplaren te onderscheiden. Ideaal voor mensen die graag een groene tuin willen maar absoluut geen groene vingers hebben.

Wil je ook een grote kunstpalm voor buiten kopen?

Heb je een terras in je tuin die je graag wat wilt opfleuren met wat neppe planten? Dan kun je via diezelfde webshop ook een grote kunstpalm voor buiten kopen. Deze is perfect om in een pot te zetten en op je terras te plaatsen. Het toffe aan zo’n kunstpalm is dat hij je tuin een heel tropisch sfeertje geeft, maar dan zonder onderhoud. Tropische planten zijn enorm lastig te houden in Nederland. Ze vereisen een hele specifieke verzorging en je moet ze zodra het te koud wordt direct naar binnen halen. Daar heeft niet iedereen zin in. In dat geval is een kunstpalm van deze webshop een beter plan. Deze lijkt net echt, waardoor je een heel gezellig sfeertje creëert. Als je hem in verschillende formaten en uitvoeringen bestelt dan tover je je terras in één klap om tot een gezellig geheel, waar je je in de lente en zomer op een zonnige bestemming waant.

Kunstbomen versus echte bomen

Ook aan bomen moet je constant onderhoud plegen. Ze moeten om de zoveel tijd gesnoeid worden, het gevallen blad moet opgeveegd worden en takken die voor overlast zorgen moeten worden afgezaagd. Bovendien kunnen bomen groter worden dan je op voorhand had verwacht, en zelfs met hun wortels voor overlast zorgen. Als je daar geen zin in hebt dan kun je kunstbomen voor buiten kopen via de website van Leopoldflora. Deze kunstbomen zijn net als de kunsthagen en kunstpalmen niet van echte exemplaren te onderscheiden. Je kunt ze in de grond plaatsen maar ook in een grote bak, net wat je wenst. Met een combinatie van mooie kunstplanten en -boompjes heb je toch een gezellige tuin waar je gezellig met vrienden en familie kunt ontspannen.

 

19 november 2020 wonen, woon tips
About makelaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *