Blog

Led panelen zorgen voor betere verlichting

Het ziet er natuurlijk heel gezellig uit, zo’n bureaulamp op je bureau. Maar als dat de enige verlichting is die je hebt, kan ik je garanderen dat je er flink pijn in je hoofd van gaat krijgen. Goede verlichting is, zeker tijdens je werk, heel erg belangrijk. Je ogen hoeven zich niet zo hard in te spannen en dat merk je aan alles. Je hebt minder last van hoofdpijn, je nek en je schouders zullen zich beter ontspannen en je zult je beter en langer kunnen concentreren. Maar wat is nu goede verlichting voor op kantoor? Het is slim om je eens te oriĆ«nteren op led panelen. Led panelen zijn er in verschillende maten en kleuren.

Welke led panelen kies je?

Led panelen zijn er, zoals gezegd, in verschillende maten en kleuren. Niet alleen het armatuur is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, ook het licht zelf. Je kunt kiezen uit verschillende soorten wit. Maar welke kleur wit kies je dan? Welke kleur past bij jouw werkomgeving? Om hier meer inzicht in te krijgen, staat er op de site een filmpje met daarin de diverse soorten licht. Zo kun je precies zien welke kleur wit past op jouw kantoor.

Hoe plaats je de panelen?

Je kunt er voor kiezen om de led panelen in je verlaagde systeemplafond te monteren. Op die manier vallen ze het minst op, maar geven ze toch goed licht om bij te werken. Online bestel je dan direct de juiste montagemiddelen bij. Maar wil je de panelen aan een gewoon plafond bevstigen of zelfs aan de muur? Ook dat kan allemaal. Als je hier vragen over hebt, dan kun die je heel gemakkelijk stellen via de chat op de site. Ook zie je op de site een overzicht van de mogelijkheden voor het bevestigen van de led panelen.

Energiezuinig en ook nog dimbaar

Het grootste voordeel van led panelen is niet zomaar te noemen. Er zijn namelijk veel voordelen. Allereerst geven de led panelen een prachtig helder licht. Daarbij zijn ze ook nog eens heel energiezuinig. Dat ga je zeker merken in je uitgaven op de energierekening. En dan zijn ze ook nog eens dimbaar te maken. Dit doe je door er een speciale dimmer voor led panelen bij te bestellen. Zo kun je, wanneer je een presentatie geeft op een groot scherm het licht wat dimmen, zonder dat je direct helemaal in het donker zit. Je ziet het, er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van led panelen!

30 oktober 2020 wonen
About makelaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *