Blog

Meer informatie over kadaster gemeente

Wil jij meer informatie over kadaster gemeente, dan gaat deze pagina jou zeker verder helpen. Wanneer we kijken naar Nederland, dan kunnen we concluderen dat er 1300 kadastrale gemeentes zijn. Het totale aanbod aan percelen in deze kadastrale gemeentes bestaat uit maar liefst 8 miljoen percelen. Ben jij op zoek naar meer informatie over deze percelen? Dan raden we het je aan om een kijkje te nemen op KadastraleKaart.com. Hier vind je namelijk allerlei handige actuele informatie. Zo kan je hier het oppervlakte van een bepaald perceel vinden, ook vind je hier de bijbehorende adressen en tref je een detailpagina.   

 

Wat is een kadastrale gemeente? 

Veel mensen vragen zich af of een kadastrale gemeente hetzelfde is als een burgerlijke gemeente. Toen men in 1832 besloot om het kadaster op te richten was dit wel het geval. Echter zijn er een hoop gemeentelijke herindelingen geweest waardoor de kadastrale gemeente niet meer hetzelfde is als de burgerlijke gemeente. 

Waarom is het zo handig? 

Je hebt vast wel eens het programma de rijdende rechter bekeken. In dit programma gaat het vaak om mensen die een conflict met elkaar hebben over de erfgrens. Mocht jij momenteel ook het idee hebben dat de erfgrens niet goed staat en heb je het idee dat je buurman een deel van jouw tuin in beslag neemt? Dan raden we het je aan om een kijkje te nemen op de website van KadastraleKaart.com. Op deze website vind je namelijk alle gegevens die je nodig hebt. Met behulp van de kaart op de website kom je er al snel achter hoe jouw perceel eruitziet. Mocht je meer feitelijke gegevens op papier willen hebben, dan kan je ook een rapport opvragen. In dit rapport vindt je alle gegevens die je nodig hebt. Tevens is deze partij zeer betrouwbaar en hebben zij al een hoop mensen geholpen en dat is top. 

 

Mocht jij een kijkje nemen op de website van KadastraleKaart.com en heb jij vragen, dan kun je gemakkelijk het contactformulier op de website invullen. Deze partij doet er vervolgens alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen. Hierbij maakt het niet uit of je in de gemeente Hardenberg of Amsterdam woont. 

24 november 2021 Geen categorie
About makelaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *