Blog

Onze nieuwe keuken

Ik en mijn vrouw wonen nu ongeveer 10 jaar samen in een koophuis wat wij destijds gekocht hadden. Eigenlijk wilden wij verhuizen maar door de stijgende energie prijzen en huizen prijzen hebben wij besloten ons geld in het huis wat wij nu bezitten te investeren. Hierdoor hebben wij vorige week ons hele huis laten schilderen en zijn wij nu begonnen met de voorbereidingen om onze keuken eruit te slopen en een nieuwe keuken te laten monteren. Dit willen wij graag omdat wij onze keuken ouderwets vonden. Daarnaast hebben wij veel potentie met veel ruimte waardoor wij graag een kookeiland en nog wat leuke nieuwe gadgets in onze keuken willen. Ook houden wij van rechte keukens, dus dit gaan wij ook zeker in ons huis monteren.

De sloop

Wij hebben de keuken uitgezocht bij een keukenzaak Hengelo. Nadat wij de keuken hadden uitgezocht en hadden besteld zijn wij begonnen met het slopen van onze eigen keuken. Terwijl wij hier mee bezig zijn hebben wij heerlijke muziek aan staan en gaat het slopen als een speer. Maandag aanstaande komen de monteurs langs om de keuken te monteren. Hierdoor hebben wij nog redelijk wat haast om de keuken er op tijd uit te slopen. Maar hier gaan we voor, en we krijgen hulp van mijn schoon ouders. Deze hulp nemen wij met beide handen aan en zijn wij ze enorm dankbaar voor. 

De montage

Die maandag kwamen de keuken monteurs en zijn hebben de keuken voor ons gemonteerd. De montage van onze keuken ging vrij snel. Ze kwamen aan met alle materialen en hebben de keuken op de juiste plekken gemonteerd. Eerst alle vaste kastjes en lades. Daarna zijn ze overgegaan op het aanrecht en het aanrecht blad. Nadat deze er ook netjes en goed inzaten hebben ze alle gadgets geplaats. Eerst de koelkast en daarna zijn ze bezig gegaan met de plaatsing van de overige elektrische apparaten zoals de ovens en de afzuiging en het fornuis. Na 1,5 dag zat de gehele keuken in ons huis en hiermee waren wij zeer tevreden!

11 december 2022 wonen
About makelaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *