Blog

Opslagruimte voor je inboedel in Lelystad

Opslagruimte in Lelystad: hoe centraal in Nederland wilt u het hebben? De opslagruimte is geschikt voor vele doeleinden. Wanneer u zeer klein behuisd bent komt u er snel achter dat er te weinig bergruimte is voor bepaalde spullen. De kampeerspullen voor de zomervakantie, de wintersportuitrustingen van het hele gezin of de overgenomen babymeubels waarmee u straks de kinderkamer in wilt richten. Handig wanneer u juist voor dit soort zaken extra opslagruimte in Lelystad hebt. Deze opslagruimte is zowel voor langere als kortere periodes te huur waarbij u nooit teveel betaald. Kom gerust een kijkje nemen wat de mogelijkheden zijn of reserveer alvast uw opslagruimte online!

Diverse opties voor opslagruimte in Lelystad

Een opslagruimte huren in Lelystad is dus zeer bruikbaar om diverse spullen in op te slaan. U bepaalt zelf wat het oppervlak moet zijn van de gewenste ruimte. Maar wat nu als dit materiaal betreft dat onder invloed van vocht bijvoorbeeld te lijden heeft? Geen nood, de opslagruimte is goed verwarmd waardoor spullen onder de meest ideale omstandigheden droog opgeborgen kunnen worden. Om er zeker van te zijn dat uw spullen veilig opgeslagen zijn is alles voorzien van bewakingscamera’s. Alle verdachte omstandigheden worden gefilmd waardoor criminelen geen toegang hebben tot uw kostbare zaken. Bovendien is er maar één persoon die toegang heeft tot de opslagruimte in Lelystad die u hebt gehuurd en dat bent uzelf. Bij het huren ontvangt u een unieke toegangscode die alleen maar door u te gebruiken is. Zo weet u zeker dat, wat u ook opslaat in de opslagruimte, alleen door u kan worden opgehaald.

Openingstijden opslagruimte

U hebt het gehele jaar door toegang tot de opslagruimte. Dat wil zeggen dat u van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat uw opslagruimte in Lelystad kunt betreden, 7 dagen in de week. Alleen ’s nachts is het een paar uurtjes niet toegankelijk maar wordt het wel bewaakt door de beveiligingscamera’s. Opslagruimte is makkelijk digitaal te regelen door uw persoonlijke gegevens in te vullen, aan te geven wat de ingangsdatum moet zijn en de gewenste ruimte. Hebt u de opslagruimte in Lelystad niet meer nodig? Dan is deze per dag opzegbaar!

20 juli 2021 woon tips
About makelaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *