Blog

Een spiritueel interieur ontwerpen

De keuze voor een spirituele interieur in uw woning is meer dan alleen het aanschaffen van wat leuke Boeddha beeldjes, wierrook of etherische olie. Wilt u het echt goed aanpakken en serieus werk maken van uw wens, dan zijn een aantal zaken van groot belang. Een spirituele inrichting heeft namelijk alles te maken met hoe u als mens in elkaar zit. Voor de een kan dat betekenen dat Feng Shui de basis vormt voor de inrichting, terwijl de ander juist meer behoefte heeft aan een moderne inrichting met subtiele verwijzingen naar zijn of haar spiritualiteit.

Een spiritueel interieur ontwerpen
Spiritualiteit heeft alles te maak met je eigen energie. Zit u goed in uw vel, dan merkt u dat aan uzelf. U bent dan vrolijker, positief gestemd en u straalt dat ook uit. Gaat u een spiritueel interieur ontwerpen, dan geldt dat ook. Op dat punt komt Feng Shui juist goed van pas. Deze vorm van spiritualiteit is juist gericht op het in goede banen leiden van de aanwezige energie. U kunt dat zelf vrij eenvoudig toepassen door gewoon kritisch te zijn. Stel uzelf bijvoorbeeld de vraag of uw woning wel echt uitnodigend is. Een goed beginpunt is vaak de hal, het vertrek waar de gasten de woning betreden. Oogt dit opgeruimd of hangen er tal van jassen en volle tassen aan de kapstok? Als dat laatste het geval is, dan kan het zeker geen kwaad om een paar opbergboxen aan te schaffen om het geheel een opgeruimde uitstraling te geven.

Andere tips voor meer spiritualiteit in huis
Bovenstaande tip geldt ook voor de andere vertrekken. U kunt echter meer doen om de woning een spirituele touch te geven. Denk bijvoorbeeld aan het branden van zuiverende wierrook, Boeddha beeldjes als decoratie of het branden van een goede etherische olie. Als U dit met de juiste intentie doet, krijgt uw ontwerp woning als snel een spirituele uitstraling en komt u ook zelf helemaal tot rust.

5 januari 2021 woon tips
About makelaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *