Blog

Vind jouw makelaar Rijswijk

Wil jij jouw huis verkopen met een makelaar Rijswijk? Dan is het verstandig om aan de voorbereidingen te beginnen. Er zijn namelijk verschillende makelaars te vinden en deze kunnen jouw woning op een geheel andere manier verkopen. Iedere specialist is daarom weer anders. Zo zou het bijvoorbeeld kunnen zijn dat je gaat samenwerken met Hofstede Makelaardij. Maar wat kan een makelaar nou precies voor je doen en waar moet je zelf nog aan denken? Onderstaande informatie geeft jou hier meer inzicht in, zodat je zelf een afspraak kunt gaan maken en met de verkoop kunt beginnen. 

 

De makelaar in Rijswijk bepaalt de prijs 

Een makelaar in Rijswijk kan jouw woning altijd op de beste manier verkopen. Hiervoor wordt er eerst met jou gepraat over jouw wensen en de diensten die je uit handen gaat geven. De makelaar gaat dan bekijken voor welke prijs jouw huis op de website moet komen te staan. Hiervoor wordt er een taxatie uitgevoerd. Ook de WOZ-waarde wordt erbij gepakt. Van hieruit kan de vraagprijs bepaald worden en zal de makelaar een goede advertentietekst gaan samenstellen. Hiermee moeten geïnteresseerden overgehaald worden om een bezichtiging in te plannen. Met een bezichtiging zie je immers meer. 

 

De bezichtigingen en onderhandelingen door de makelaar 

De makelaar in Rijswijk zorgt er ook voor dat er professionele foto’s bij komen te staan. Ook foto’s maken namelijk het verschil. Daarna is het voor jou eigenlijk achteroverleunen. De makelaar plant alle bezichtigingen voor je in en je hoeft er ook niet voor thuis te blijven. Sterker nog, het is zelfs beter als de makelaar de rondleiding doet. Zolang je jouw woning maar opgeruimd houdt. Er kan immers altijd iemand langskomen om naar de woning te kijken. Vanaf dat moment is het wachten tot er onderhandeld kan worden met de potentiële kopers. 

 

Op weg naar het koopcontract

De onderhandelingen kun je in principe zelf uitvoeren. Wanneer je niet zeker of je hier goed in bent, kan de makelaar in Rijswijk dit voor jou overnemen. Jij vertelt wat jouw maximale daling gaat zijn en de makelaar houdt hier rekening mee. Hiermee voorkom je dat je veel geld gaat verliezen. Wanneer de koper ermee akkoord gaat, dan hoor je dit vanzelf en is het alleen nog maar de taak om het voorlopig koopcontract te tekenen. Vanaf dat moment hoef jij alleen nog maar af te wachten of de koper de hypotheek rond gaat krijgen.  

 

Altijd hulp 

De makelaar in Rijswijk kan jou dus met alles helpen. Jouw woning staat binnen een korte tijd te koop en kan net zo snel weer verkocht worden. Doordat je alle hulp hebt, en dan voornamelijk met de juridische zaken, kun je ervoor zorgen dat je geen problemen meer ondervindt met de verkoop. Alle documenten zijn altijd geheel volgens de regels opgesteld en je kunt gelijk naar jouw nieuwe woning gaan. Jouw verhuizing wordt hierdoor ook gelijk minder stressvol en je krijgt het geld waar je recht op hebt. Buiten de makelaarskosten krijg je alleen maar geld. 

 

Makelaar Hofstede onderscheidt zich van anderen en biedt deskundige begeleiding.

18 november 2020 huis kopen
About makelaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *