Blog

Vloerkleden in de kamers

Breng meer sfeer in je kamers in huis door gebruik te maken van vloerkleden. Er zijn verschillende soorten vloerkleden, zo heb je ze als rond kleed, hoogpolig, een vintage tapijt en nog veel meer! Bij Woninginrichting Van Kooten bieden ze de beste vloerkleden aan voor scherpe prijzen. Je wordt goed geadviseerd in wat voor stijl en type kleed het beste bij jouw interieur past. Zo is een hoogpolig vloerkleed meer pluizig en zacht onder de voeten, daarnaast zijn deze eenvoudig te reinigen met een stofzuiger.

Voor de kinderkamer

In veel kinderkamers zien wij vloerkleden terugkomen. Vaak ligt hier speelgoed van de kinderen op en is het fijn voor hen zelf om warme voeten te behouden door het vloerkleed. Ook is het uiteraard geluidsdempend voor in huis. Doordat er gegooid kan worden met speelgoed of gesprongen kan worden op een vloerkleed, scheelt dit geluid en eventuele schade aan de vloer. Vloerkleden zijn er in vele verschillende kleuren. Daarmee is er een heel scala aan keuze voor kinderen die houden van opvallende kleuren!

Vloerkleed zien en voelen

Bij vloerkleden gaat het er ook om hoe ze aanvoelen. Dit is online uiteraard lastig in te schatten. Door langs te komen in een winkel kun je direct voelen hoe het vloerkleed aanvoelt. Ook kun je dan goed geadviseerd worden. Het is namelijk belangrijk om te weten waar het vloerkleed komt te liggen, of het belast gaat worden, komen er op regelmatige basis vieze schoenen op? Door antwoord te krijgen op dit soort vragen kunnen de specialisten je beter adviseren in wat voor vloerkleed het beste past bij hetgeen wat je vraagt.

Op maat

Ook kun je een vloerkleed op maat laten maken. Door bijvoorbeeld een afwijkende afmeting te willen of een andere kleur, kun je ervoor kiezen om ze op maat te laten maken.

20 juli 2021 woon tips
About makelaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *