Blog

Woning in slechte staat snel verkopen

Wanneer u uw een huis wil verkopen, wilt u vanzelfsprekend dat potentiële kopers enthousiast zijn over uw woning. Maar wat als uw woning in slechte staat verkeert? Het huis is dan minder aantrekkelijk, waardoor het moeilijk wordt om te verkopen aan particulieren. Door voor vastgoedmakelaar te kiezen, kunt u uw woning in slechte staat zonder problemen verkopen.

Huis in slechte staat minder aantrekkelijk

Een huis in slechte staat, ook wel een opknapper of klushuis, heeft vaak veel werk nodig. Hierdoor is het voor potentiële kopers vaak lastig om door de mankementen heen te kijken. Het kopen en opknappen van een huis kan erg veel tijd, werk, en geld kosten. Niet iedereen is bereid om een opknapper te kopen en daar het benodigde werk in te steken. Daarnaast krijgen eventuele kopers vaak niet de verbouwingskosten meegefinancierd, waardoor het minder aantrekkelijk wordt een opknapper te kopen.

Snel verkopen van een huis in slechte staat

Het kan zo zijn dat u een huis in slechte staat geërfd heeft, maar het kan ook uw eigen woning zijn waarbij het onderhoud van het huis erbij ingeschoten is. In beide gevallen kunt u snel het klushuis willen verkopen. Wellicht lukt het financieel niet om het huis op te knappen, of heeft u er simpelweg geen tijd voor. Door het huis snel te verkopen voorkomt u verdere verwaarlozing.

Wat de reden ook moge zijn, een vastgoedmakelaar kijkt wél door het achterstallige onderhoud en de mankementen heen, waardoor er een reële prijs voor uw woning geboden kan worden. De organisatie koopt de woning op, knapt hem op, en verkoopt hem vervolgens uit eigen bezit. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de verkoop: u krijgt 100% garantie op verkoop van uw woning. 

29 januari 2023 wonen
About makelaar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *